• Veelgestelde vragen

  1. Hoe kan ik een Haarlem Greeter boeken?

  Stuur ongeveer twee weken vóór u Haarlem bezoekt het ingevulde formulier op. Als u een Greeter boekt op de dag dat u aankomt, houd dan rekening met een mogelijke vertraging. We raden u aan in ieder geval een marge aan te houden van een halve dag tussen uw aankomst in Haarlem en de stadswandeling.

  2. Is de wandeling inderdaad gratis?

  Haarlem Greeters is een onafhankelijke non-profit organisatie. Natuurlijk is een bijdrage van particulieren, bedrijven of organisaties welkom. Maar ook als u geen bijdrage geeft, kunt u de wandeling gratis boeken.

  3. Ik verblijf een langere periode in Haarlem.

  In dat geval adviseren we om de Greeter-wandeling op de tweede of derde dag te boeken. Zo haalt u meer voordeel uit de kennis en het advies van uw Greeter.

  4. Hoeveel kost het?

  De service van de Haarlem Greeters is absoluut gratis.

  Alle Greeters zijn vrijwilligers.

  5. Hoe word ik gekoppeld aan een Haarlem Greeter?

  We proberen altijd een exacte koppeling te maken met een Greeter die de taal van uw voorkeur spreekt. We kunnen echter niet garanderen dat we u kunnen koppelen aan een Greeter die dezelfde interesses deelt. Uiteraard streven we ernaar de juiste Greeter voor u te vinden.

  6.Wanneer en hoe ontvang ik informatie over mijn Greeter?

  De informatie ontvangt u per mail, fax of sms binnen 7 dagen.

  7. Hebben jullie ook gangbare toeristische wandelingen?

  Met een Haarlem Greeter is elke wandeling uniek.

  Maar er zijn natuurlijk ook bestaande routes, die u met of zonder gids kunt lopen. Neem hiervoor contact op met het VVV, www.vvv.nl

  Hoe kom ik in Haarlem?

  Per trein uit Amsterdam

  Haarlem ligt op 15 treinminuten van het Centraal station van Amsterdam. Kijk voor verdere informatie op de NS-website www.ns.nl.

  Fiets vanuit Amsterdam

  Wel, waarom niet? De fietsroute van het Centraal station van Amsterdam naar de Grote Markt, Haarlems belangrijkste plein in het centrum, duurt ongeveer 90 minuten. Fietsen kun je overal in Amsterdam huren.
  Wilt u nog meer informatie?    U weet ons te vinden!

  Book a Haarlem Greeter